Online Traject 'Met de billen bloot'

We zijn allemaal een verzameling van verlangens en als we ons vuurtje niet brandend houden gaan we uit. We zoeken allemaal naar het geluk en ik weet dat jij je afvraagt: ‘Hoe kom ik daar?’

  • Bevrijdend
  • Diepgaand
  • Ziel-rakend
  • Direct beginnen

Online traject: Met de billen bloot

We zijn allemaal een verzameling van verlangens en als we ons vuurtje niet brandend houden gaan we uit. We zoeken allemaal naar het geluk en ik weet dat jij je afvraagt: ‘Hoe kom ik daar?’ De deur naar deze wijsheid ligt meestal op de berg die velen niet beklimmen, omdat je met de billen bloot moet. Niet letterlijk in dit traject.

Voel je gehoord en begrepen en weet dat je een ander mens wordt door af en toe een andere koers te kiezen. Er zijn twee dingen in je leven die alles bepalend zijn: ‘betekenis en emotie.’ En om erachter te komen wat hier allemaal onder ligt mag je met de billen bloot. Zo heerlijk online, en nee, niemand die je ziet.

Jij mag met de billen bloot. Ik zie jouw potentieel in alle zuiverheid en altijd vanuit liefde. Dit is een online traject om je bewustzijn niveau te verhogen zodat dat vuurtje in jou gaat vlammen.

Voor wie?

Voor de hoog-gevoelige, hoogbegaafde en/of ruimdenkende personen. Voor de mannen en vrouwen die hun spiritualiteit naar een hoger level willen brengen. Voor eenieder die zich wil ontplooien omdat je voelt dat er meer is dan de regels binnen de reguliere normen en waarden, die voelen dat er nog een leven buiten de systemen moeten zijn. Succes heeft altijd een voorspel en om tot het hoogtepunt te komen mag je ontdekken wat er schuilt in jou. Met de billen bloot is voor iedereen die deze ontdekkingstocht aan durft. Alles in het leven komt neer op het nemen van een beslissing. Dit online traject is voor iedereen die de reflectie aan durft te gaan met zichzelf.

Wat levert het me op?

Dit online traject heeft een hoge ontwikkelings-waarde. En geloof mij, eenmaal gestart en je zal snakken naar meer. Een high-end level in je leven start altijd met de basis. Zie dit traject dus als de basis om verder te komen in je leven. De diepere vragen in jezelf zullen beantwoord worden. Je komt los na verwarring. Hier mag je praten over zaken waar je normaal niet over zult spreken. Hier mag je de delen laten zien die in je dagelijks leven niet gehoord en begrepen worden. Hier ontwikkelen we. Je leven krijgt nieuwe waarde die dichter bij de liefde liggen. De liefde die verscholen ligt in jou. En het fijne is: ‘Je hoeft er niet de deur voor uit.’ Kruip dus heerlijk achter de laptop en start met dit online traject.

Mijn rijkdom

Ook ik zal met de billen bloot gaan. En ook hier weer, in dit traject niet letterlijk, maar met het delen van mijn wijsheden. Er zijn boeken volgeschreven over ontwikkeling. Mijn wijsheid komt zoveel mogelijk vanuit de zuivere bron. Ik heb de eer deze wijsheid in een online traject te delen met jou. Mijn verhalen zullen bijdragen aan de kennis die jouw verlangen zal voeden. Jij gaat jezelf beter begrijpen waardoor je meer kan liefhebben op alle delen van je leven. Ik ben betrokken, oordeelloos, zuiver en in hoogste potentie liefdevol. Je zal teksten ontvangen, beelden, filmpjes, quotes, tekeningen, humor en live-evenementen. Allemaal om een high-end leven te kunnen gaan leven. Maak ruimte om een nieuw leven te creëren. Start online met ‘De billen bloot’.

Inhoud en investering

Inhoud programma 'Met de billen bloot':

  • 124 mini sessies (iedere dag ontvang je een sessie via Huddle app)
  • 1 jaar lang toegang tot deze sessies
  • Iedere week een live sessie met Lieke Raakt (webinar)
  • 24/7 Community met de andere deelnemers

Dat alles voor maar €250 inclusief BTW

Wil je met meerdere mensen tegelijk meedoen of als bedrijf dit traject aanbieden aan medewerkers, dan heb ik een leuke aanbieding voor je. Neem in dat geval contact met me op!

Ik wil nu deelnemen

LIEKE RAAKT AAN
Boek nu een tempelsessie.

Lieke Raakt
Tempelpriesteres / bevrijdings- en intimiteitscoach

0611356285 info@liekeraakt.nl