Tempelsessie

Doe je ogen dicht en adem langzaam uit. Niks hoeft meer, alleen volledige overgave aan mij. Alles draait om energie, liefde en licht.

  • Onwerkelijk
  • Diepe ontspanning
  • Energetic love-making
  • Liefdevol

Tempel sessie

Doe je ogen dicht en adem langzaam uit. Niks hoeft meer, alleen volledige overgave aan mij. Alles draait om energie, liefde en licht. Op de achtergrond speelt de muziek. De klanken brengen de verborgen opwelling en gevoelens onder woorden die leven in de ziel van ons ieder. Ik weet dat jij net zo zeer naar die ultieme staat van liefde verlangt, naar de verbondenheid met bevrediging en extase. Zo alles omvattend, teder en koesterend. Zo heilzaam omdat de liefde je onder de loep neemt. Neem plaats op de Tempel Tafel die voor je klaar staat. Voel je comfortabel, in, met een stukje of zonder kleding. Raak gefascineerd en laat mijn liefde jou aanraken - The Energetic Love Making.

Voor wie?

Voor mannen en vrouwen die nieuwsgierig zijn naar die extra sprankelende levenslust. Voor eenieder die zich wil overgeven aan wat het leven te bieden heeft, omdat je weet dat er meer inzit dan wat je nu ervaart. Omdat jij vrijuit wilt spreken, voelen en creëren zodat je de ultieme compleetheid zal ervaren. Als man wil jij je daadkrachtiger en veiliger voelen. Als vrouw sensueler en bewuster. Je verlangt naar het onthechten en ook om jezelf tot de diepste kern te verbinden. Kortom je hebt een brandende vraag: ‘Hoe kan ik mijn vuur weer laten branden?’

Wat levert het me op?

Bevrijding en kennismaking met een nieuwe dimensie. Stimulatie van de levensstroom waardoor je langzaam zal herinneren wie je was voordat de wereld jou vertelde wie je zou moeten zijn. Angst lost op en liefde zal jouw staat worden. Conditionering verdwijnt omdat je nu weet en hebt ervaren dat liefde een krachtige emotionele staat is. Je bent vrij van alles en staat open voor wat het leven je kan bieden. Deze levenslust en wijsheid zal geïntegreerd worden zodat jouw essentie vol overgave en daadkracht geleefd kan worden.

Mijn rijkdom

Liefhebben vanuit het onvoorwaardelijke. Met mijn bezieling, zuiverheid en in volledige puurheid zal ik body to body energie uitwisselen. Ik bevrijd jou. Mijn helende handen bezitten magnetische energieballen die zorgen dat mijn aanrakingen een helend, stimulerend, rustgevend, verlichtend effect opleveren. Mijn kracht laat de liefde zijn intrede maken. Mijn ultieme vrouwelijkheid haalt de mannelijkheid in de man naar boven en laat de godin in elke vrouw spreken, zodat ook jij je eigen vrouwelijkheid kan gaan herontdekken. Mijn expertise zal toelichten wat er op energetisch gebied gebeurt waardoor de magie ook kan landen in het brein. Ik ben jouw partner in Energetic Love-Making.

Lieve vrouw, lieve man ik ben jouw Tempelpriesters. Wees welkom in mijn tempel.

De praktische dingetjes

Duur: Een magische 2,5 uur

Adres: Arnold willemsplein 4 te Overloon

Datum en tijd: Wanneer het jou uitkomt en ik een plekje in mijn agenda heb 

Investering: €550 ex. BTW

 

Buiten het standaard om:

Wil je een extra lange sessie of een sessie op een/jouw locatie? Vraag het me en we kijken wat er mogelijk is

Sessie in de avonduren of weekend? Deze zijn schaars maar wie weet is er een plekje voor je open. Ik reken dan een meerwaarde van €100

Wil je iemand meenemen? Ik reken dan voor de extra persoon/personen de helft van de waarde extra.

Heb je een ander magisch idee, ik denk graag met je mee.

LIEKE RAAKT AAN
Boek nu een tempelsessie.

Lieke Raakt
Tempelpriesteres / bevrijdings- en intimiteitscoach

0611356285 info@liekeraakt.nl