Tempelpriesteres op jouw party

Nieuwe gevoelens die we niet voor mogelijk hadden gehouden. We glimlachen ze verleidelijk toe. Onze blik zwerft goedkeurend over alles wat er hier gebeurt.

  • Energetic love-making
  • Party
  • Sensueel
  • Mysterieus

High-end experience on location

Deze nieuwe exclusieve ervaring is als een zijde sjaal die zich om jouw party heen wikkelt, haar omhult en alle harten doen laten zwellen. Alle lippen vertrekken tot een glimlach. Alle ogen stralen en het innerlijke gevoel spint van genot. We gaan volledig op in de ruimte van magie. O yes…Met gesloten ogen genieten we van de sensatie. De verhoogde extase begint op te wellen. We voelen het, de high (sexual) energy zal aanvoelen als xtc zonder xtc. Ik glunder naar jou als organisator van dit feest. We leven maar één keer en we hebben besloten de party van ons leven te hebben. Dat is een prachtige uitgangspositie om het leven te vieren. Dank je, dat je me uitnodigt op jouw feest/bijeenkomt of intieme party. Ik ben de tempelpriesters die je ziel zal raken.

Voor wie?

Voor de high-end business die op zoek is naar iets vernieuwends, prikkelends en open staan voor exclusieve mysterie die ze zich jaren later wellicht nog zullen herinneren. Voor de swingers die exclusiviteit willen op de party`s die gegeven worden. Die nieuwe ervaringen wensen voor henzelf en mede-swingers. Verlangen zwiept door de ruimte en onwillekeurig reageert elk lichaam – het is zo verbonden, zo afgestemd op de experience on location. Geef toe, je gevoel verraadt zichzelf. We spreken hier over iets exclusiefs.

Wat kan je verwachten?

Nieuwe gevoelens die je niet voor mogelijk had gehouden. We glimlachen ze verleidelijk toe. Onze blik zwerft goedkeurend over alles wat er hier gebeurt. Het geluid van de feestgangers neemt af want ik neem je mee naar een plek van rust, extase en liefde. Noem het de tempel gerealiseerd op locatie binnen het feest waar jij aanwezig bent. Laat het maar gebeuren en voel je comfortabel, in, met een stukje of zonder kleding. Conditionering zal verdwijnen omdat je zal ervaren dat liefde een krachtige emotionele staat is. Raak gefascineerd en laat mijn liefde jou aanraken – The Energetic Love Making.

Mijn rijkdom

Ik laat een diepe zucht ontsnappen en staar met mijn ogen knipperend, in de vlammen van het vuur. Ik hoor harten kloppen, ruik de sfeer van het feest en geef die bijna overweldigende zoete, doordringende maar liefdevolle experience. Ja, beschrijf dat maar eens. Daar zal elk woord tekort aan doen. Dit moet je ervaren. En weet, er is zoveel meer mogelijk dan woorden kunnen beschrijven. Stem je behoeften af met mij. Ik ben jou/jullie Energetic Love Maker.

Natuurlijk heb je nog zoveel vragen en ben je nieuwsgierig naar de exacte mogelijkheden. Vraag me er alles over. Ik ga graag met je in gesprek.

Ik wil graag met Lieke in gesprek

LIEKE RAAKT AAN
Boek nu een tempelsessie.

Lieke Raakt
Tempelpriesteres / bevrijdings- en intimiteitscoach

0611356285 info@liekeraakt.nl