"

Zonder te oordelen je laten inzien waar het toe doet in jouw leven.

Ruud RB Media
Ruud

RB Media

Zonder te oordelen je laten inzien waar het toe doet in jouw leven.

Het afgelopen jaar heb ik vanuit RB-Media en de samenwerking met Lieke haar coachingstraject gevolgd. Nog nooit gebruik gemaakt van een coach, dus ik wist niet wat ik moest verwachten. Lieke laat je tijdens de sessies met haar inzien wat nu echt belangrijk is in jouw leven. Iets waar je zelf vaak niet bij stil staat, weg drukt of laat overrompelen door de hectiek van de samenleving.

Je staat eindelijk een keer stil bij jouw emoties en vooral waarom die zich voordoen. Zonder oordeel, wat enorm veilig en vertrouwd voelt. Zodra je dat durft uit te spreken, zorgt Lieke dat je jouw reis van persoonlijke groei kunt starten. Na afloop kan ik zeggen dat de sessies mij enorm veel gebracht hebben. Ik sta zelfverzekerder en bewuster in het leven en de keuzes die ik maak. Ik durf mij uit te spreken wanneer ik het ergens niet mee eens ben, en 'Nee' te zeggen wanneer het voor mij gevoel nodig is. Ik herken en erken mijn emoties, leer daar mee om te gaan en onderzoek vanuit mezelf waar die emotie vandaan komt.

Lieke geeft je de handvatten die je nodig hebt, waarvan je zelf niet eens wist dat je ze nodig had. Ik kan dit traject aan iedereen aanraden die merkt dat hij of zij in de knoop zit, maar niet goed weet waar dat aan ligt. Lieke kan je verder helpen!

En Lieke, bedankt voor alles, het was ontzettend fijn en leerzaam!

 

Meer referenties

"Ik heb al mooie ontdekkingen over mezelf gedaan

Rob Particulier
Rob

Particulier

"Je bent een ster in coachen!

Mira SPOV Venray
Mira

SPOV Venray

Interesse of vragen?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Lieke van der Vorst
Spreker, Avonturier & Coach

0611356285 info@liekeraakt.nl