"

Ik weet niet wat er komen gaat maar ik heb er zin in!

Ester Clabbers Particulier
Ester Clabbers

Particulier

Ik weet niet wat er komen gaat maar ik heb er zin in!

Voor mij was 2019 een bijzonder en uiteindelijk ook een heel mooi jaar. Van onrust, met tegenzin naar mijn werk gaan, huilen, grote onzekerheid en uitgeblust zijn tot uiteindelijk zin in wat komen gaat in het nieuwe jaar. En jij Lieke, speelde daar een grote rol in. Daar ben ik je erg dankbaar voor!
Samen hebben we een mooie coachreis gemaakt naar Mallorca. Je hebt me geleerd over Positieve Desintegratie, we hebben gemediteerd (heerlijk vond ik dat!), mijn waarden in het leven werden duidelijk en je hebt me in laten zien dat ik eindelijk mocht loslaten.

Het heeft nog even geduurd voordat ik ook echt los kon laten maar nu ik dat gedaan heb kies ik uit nieuwsgierigheid, kies ik voor de dag, voel ik iedere dag, kijk ik wat er op mijn pad komt... en daar heb ik zin in! Ik ben er benieuwd naar! Ik wil niet meer mijn leven vastleggen maar omarm de veranderingen. Ik kijk vol vertrouwen en met grote nieuwsgierigheid naar de toekomst, ongeacht of ik het spannend vind of dat ik er onzeker over ben.

Lieke, het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik je ben! Je bent een topper!

Meer referenties

"Iedere keer weer ben ik blij met de keuzes die ik maak

Monique Particulier
Monique

Particulier

"Ik heb al mooie ontdekkingen over mezelf gedaan

Rob Particulier
Rob

Particulier

Interesse of vragen?

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem hier direct contact met mij op!

Lieke van der Vorst
Spreker, Avonturier & Coach

0611356285 info@liekeraakt.nl