Over Lieke

INTRODUCTIEVIDEO LIEKE RAAKT

Bekijk hier de korte en intense introductie van Lieke Raakt

Introductievideo Lieke Raakt

MEER OVER MIJ

Zie, hoor en leer meer van en over Lieke:

LIEKE RAAKT IN GESPREK

Eind 2023 en begin 2024 maakte Lieke samen met Nataliya Gubka een podcastreeks over vrijheid, te bekijken en beluisteren via You Tube.

LIEKE RAAKT IN GESPREK

Podcast door Michiel van Vugt

Lieke van der Vorst ging de wereld over op avontuur. Van Expeditie Robinson tot Iraq. Nu helpt ze mensen met innerlijk avontuur en positieve desintegratie. Wat dit is, hoor je in deze uitzending. (26 min.)

Podcast door Michiel van Vugt

Podcast door Marcel Lahaije

Wat is voor jou vrijheid? Waarom doe je wat je doet en nog veel belangrijker: wat wil je doen met de rest van je leven? Laat jij je beperken tot dat wat je weet of ga je op zoek naar de dingen waarvan je (nog) niet weet dat je ze niet weet?

In deze uitzending praat ik uitgebreid met Lieke van der Vorst over haar deelname aan Expeditie Robinson waar ze het tot de halve finale wist te halen. Wat gebeurt er allemaal op een tropisch eiland als je ‘het’ met een handjevol mensen moet zien te redden zonder eten, drinken en een dak boven je hoofd.

Daarnaast hebben we het over haar carrière bij de politie en hoe ze er uiteindelijk voor koos om spreker/coach te worden om anderen te helpen zichzelf te ontdekken.

We staan ook stil bij haar methode die nog redelijk onbekend is in Nederland, namelijk de theorie van positieve desintegratie. Wat is het precies en hoe kan het jou helpen om de held in jezelf te ontdekken?

Ook deze keer weer een uitzending gevuld met veel wijsheid, tips en inspiratie die jou gegarandeerd verder helpen op jouw ontdekkingsreis.

(62 min.)

Podcast Unleash the hero within

Ieder kwartaal een column in de VITA

Drie jaar lang schreef Lieke een column in de VITA en als special stond ze op de Cover.

Notice:getimagesize(): Read error!
Notice:Undefined property: Dio\Image\Image::$cSource
Warning:imagewebp() expects parameter 1 to be resource, null given

Interview SIRIS

Van politie naar LIEKE WEET RAAD (later LIEKE RAAKT)

Contact

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Lieke van der Vorst
Spreker, Avonturier & Coach

0611356285 info@liekeraakt.nl