Vrije vrouwen aan de top

Voor vrouwen die zich willen bevrijden van ziek- of kleinmakende systemen/culturen/overtuigingen.

  • Bevrijdend
  • Intiem
  • Vertragend
  • Zelfliefde

Vrouwen aan de top

De meeste systemen zijn ingericht vanuit de mannelijke energie. Als vrouwelijke CEO/directielid of BN'er betekent aan de top komen, meegaan in deze mannelijke energie.

Met meer vrouwen aan de top willen we als maatschappij balans creëren tussen het mannelijke en vrouwelijke. Een goed idee, maar wanneer we als vrouwelijke leiders/impactmakers vanuit een mannelijke energie werken, dan breng je niet de impact die je als vrouw zou kunnen maken. Impact als het gaat om vertraging, het blootleggen van niet-werkende systemen en ego's, spiritualiteit toevoegen etc. 

Misschien wil je deze impact wel toevoegen maar vertrouw je nog niet op de kracht ervan, of geloof je nog niet genoeg in jezelf. 

Lieke Raakt gaat jou niet in je kracht zetten vanuit de mannelijke energie zoals vaak gebeurt bij coaching en training. Ik ga juist de dingen aanraken die vandaaruit als onbelangrijk worden beschouwd en jou laten ervaren hoeveel licht daar achter zit. Zodat jij alle complexiteit in jezelf en op de werkvloer weer helder gaat krijgen. 

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Lieke van der Vorst
Bevrijdingscoach

0611356285 info@liekeraakt.nl