Voor de échte bereidwillige

Ben jij één van de 11 speciale kandidaten met wie ik al mijn inzichten, passie en toewijding mag delen?

ZO DOORGAAN, OF NIET?

Je bent tussen de 40 en 60 jaar, het plaatje is compleet en soms kun je je erbij neerleggen dat ‘het is wat het is’.

Maar steeds vaker… is daar een conflict in jezelf:

 • Is dit alles? 
 • Hoe zou het zijn als...
 • Blijf ik hetzelfde doen tot mijn pensioen, of ga ik het roer omgooien?
 • Blus ik uit, of ga ik nog één keer glanzen, als nooit tevoren?
 • Ga ik echt alles wat ik heb opgebouwd herzien?
 • En durf ik dan ook mezelf compleet te herzien/ laten zien?

98% van de mensen heeft het lef niet om gehoor te geven aan deze diepste verlangens. Geloven ook dat dit niet mag, niet kan, fout afloopt of ondankbaar is.

Echter, deze roep komt vanuit jouw diepste potentieel en vraagt om alle levenslust en intensiteit die in jou zit aan te spreken. Niet om je nog eens te bewijzen, maar om je over te geven aan wat het leven voor jou in petto heeft.

Het is dus een groot cadeau dat enkel geschikt is voor de 2% die de moed heeft om meer uit hun leven en werk te halen dan de verwachte, voorspelde uitkomst. Die voelen dat zowel zijzelf als het leven meer diepgang heeft en intenser bedoeld is en dat ze klaar zijn om dit te ont-dekken.

DE BEVRIJDING

Ik hoef jou als gewaardeerde CEO/directielid niet te leren om kritisch naar jezelf te kijken. Dat doe je al, en vaak zelfs teveel. Door alle verantwoordelijkheid bij jezelf te leggen, ben je voornamelijk bezig met het ´redden´ van anderen en systemen en het ´oplossen´ van dingen. Zowel zakelijk als privé. Want als dit op rolletjes loopt, heb jij rust.

Tenminste dat dacht je, maar inmiddels is die innerlijke rust er nog steeds niet. Hoe goed je alles ook onder controle hebt.

Misschien mag je daarom antwoorden en inzichten gaan vinden op een andere niveau.

Vanuit dit niveau ga je inzien wat de bedoeling is van het leven, een beleid, systemen, de medemens. Je zult ontdekken dat je vaak kei hard aan het werken bent aan iets dat helemaal niet zuiver is. Een relatie waar de verkeerde waarden worden aangehangen, collega’s met verborgen belangen, systemen die de bedoeling niet meer nastreven etc.

En jij als integer mens, bent daarin aan het overleven. 

Een traject in persoonlijke ontwikkeling is meestal gebaseerd om jou sterker te maken, zodat je op het huidige niveau kunt overleven.

Bij mij kun je iets anders verwachten. Er is namelijk helemaal niets mis met jou. Jouw onrust en energielek, is verklaarbaar en terecht. Het helpt jou te motiveren om een niveautje hoger te gaan.

Mijn uitgangspunt is dus niet: het aanpassen aan het leven en omgaan met de onzuiverheden (waar jij geen invloed op zou hebben).

Mijn uitgangspunt is dat jij deze onzuiverheden gaat inzien, zodat jij deze vanuit een intrinsieke behoefte gaat belichten/afbreken/oplossen. En jij verrast raakt over de hoeveelheid invloed die jij als individu hebt.

Wanneer je hier eenmaal mee aan de slag gaat, en de innerlijke rust tevens kracht/macht gaat ervaren wanneer je weer een stukje ‘gezuiverd’ hebt, dan wil je alleen nog maar 100% hiervoor gaan.

De CEO’s/directieleden die jou zijn voorgegaan ervaren het als één groot avontuur.

Een paar uitspraken:

“ Je weet niet waar je aan begint en waar het eindigt, maar dat maakt niet uit, want waar het je ook brengt, het voelt als thuiskomen”.

“Na een maand is er al zoveel in beweging gekomen en voel ik zoveel vertrouwen en rust.”

“Ik ben niet de oorzaak van mijn onrust maar kan deze wel zelf oplossen”

 

Het bevrijdingstraject, die een jaar duurt, beweegt jou naar de 100% zuiverheid, oftewel bewustwording en de innerlijke rust die daar bij hoort. 

Het traject bestaat uit 3 onderdelen.

 

 

1. Bevrijdende gesprekken

Hoe het traject er specifiek uitziet is van tevoren niet te beschrijven. Ik heb wel een basis van waaruit ik met de kandidaat werk maar vanuit deze basis werken de dingen door, zowel bij jou als bij mij, en vind ik het heel waardevol wanneer daar ook de betrokkenheid is in de vorm van een appje, een belletje, een (borrel/eet)afspraak tussendoor of een activiteit die iets naar boven kan halen of verruiming kan geven. 

‘De bevrijding’ biedt dit alles inclusief voor een jaar voor één bepaald bedrag waarmee jij jouw toewijding uitdrukt en de mijne bemachtigd.

Ik wil kennismaken

2. Bevrijdings-dagen

 • 24 februari 2023:      Intimiteit
 • 30 maart 2023:   TE zijn
Direct de webinars van de bevrijdingsdagen terugkijken? Of aanmelden voor de volgende live bevrijdingsdag?

3. Gouden mieren Genootschap

Enkel toegang voor personen die deelnemen aan dit traject 'De Bevrijding' of 'Gouden mieren' opleiding

Ik wil kennismaken

Mijn visie: Positieve Desintegratie

Mijn visie heb ik gehaald uit de theorie van Positieve desintegratie maar nog meer door het (be)leven hiervan. Hierdoor zit ik vol met verhalen, inlevingsvermogen en levenswijsheid die jou inspireert en aanMOEDigd om in beweging te komen en jouw weg te bewandelen naar die persoonlijkheid. 

Dit kan alleen wanneer jij je niet meer comfortabel voelt in niveau 1 en door wilt groeien naar niveau 3,4 of 5. 

 

 1. Primaire integratie (Acceptatie); Zo is het leven nu eenmaal en daar moet je het beste van maken. 
 2. Eenlagige desintegratie (Confict); Maar ik voel dat er meer in het leven/mij zit. Maar hoe kom ik daar? En durf ik dat aan te gaan raken met alle consequenties van dien?
 3. Spontane meerlagige desintegratie (De bevrijding); Ben ik dit? Wauw, nooit geweten dat ik me zo kon voelen en uiten. Het leven begint weer te stromen en ik kijk uit naar wat het voor mij in petto heeft. 
 4. Georganiseerde meerlagige desintegratie (De verrijking); In plaats van te hard werken, schreeuwen of nadenken, voel ik dat het nu als vanzelf gaat en dat ik met weinig al heel veel waarde en impact breng.
 5. Secundaire integratie (De verwezenlijking); Als persoonlijkheid kan ik bijdragen aan een vrijere en mooiere wereld. Mijn missie in het leven blijkt groter dan mijn persoonlijke behoeften en tegelijkertijd wordt ik daar ook ruim en op onvoorziene wijze in voorzien.  

 

Het uitgangspunt is niveau 5. We stemmen steeds samen af wat hier voor nodig is en of je alweer klaar bent voor een volgende stap. 

En ook de koffie staat klaar.

Het lijkt me geweldig om jou te inspireren en te bevrijden naar grote hoogte maar zeker ook in de breedte. Te ontdekken wat er schuil gaat in jou en welke diepere en betekenisvolle missie jij draagt. Jij ook? Dan is er alle reden om nader kennis te maken. Online of tijdens een kopje koffie in Overloon of een andere locatie. Stuur mij een berichtje en we maken direct een afspraak.

CONTACT

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Lieke van der Vorst
Bevrijdingscoach

0611356285 info@liekeraakt.nl