Coaching CEO/ Directie en/of BN'ers

Ben jij één van de 11 speciale kandidaten met wie ik al mijn inzichten, passie en toewijding mag delen?

DE BEVRIJDING

'DE BEVRIJDING' is een zeer compleet en intensief programma waarin een bepaalde staat van eigenwaarde, toewijding en vrijheidslust vereist is om deel te kunnen nemen. Totale vrijheid betekent namelijk dat alles belicht mag worden wat er is. Die vrijheid ervaar ik wanneer jij en ik ons hieraan durven bloot te stellen. Alles mag gezegd worden en iedere emotie geuit. Dit alleen al, zal heel bevrijdend zijn en perspectieven verruimen.

Dit traject duurt een jaar waarin het uitgangspunt is dat jij je emotioneel bevrijdt voelt om al het mogelijke te doen, dat van waarde is voor jou. Wanneer dit betekent dat we van onderstaand programma af moeten wijken, dan doen we dat in overleg. Het gaat namelijk niet om de praktische uren die hierin gaan zitten, het gaat om het bereiken van de juiste energie en een vrije mindset.

De bevrijding waar ik met jou naartoe wil is er eentje van het hoogste niveau en breedste zin. Denk bijvoorbeeld aan financiële, emotionele, zintuiglijke, beeldende en mentale vrijheid. Welke persoonlijke creaties krijgen de ruimte wanneer jij deze vrijheid gaat ervaren?  

Dit traject en mijn toewijding aan jou hebben een bepaalde waarde en daarom vraag ik een minimale investering van €15.000

Natuurlijk gaan we eerst samen kennismaken voordat jij en ik de beslissing nemen of we deze samenwerking aangaan.

Mocht je niet tot de doelgroep behoren maar voel je je wel aangesproken, neem dan ook gerust contact met mij op.

 

Hieronder nog wat praktische info:

Het traject bestaat uit 3 onderdelen.

 

 

1. Super-visie gesprekken

Hoe het traject er specifiek uitziet is van tevoren niet te beschrijven. Ik heb wel een basis van waaruit ik met de kandidaat werk maar vanuit deze basis werken de dingen door, zowel bij jou als bij mij, en vind ik het heel waardevol wanneer daar ook de betrokkenheid is in de vorm van een appje, een belletje, een (borrel/eet)afspraak tussendoor of een activiteit die iets naar boven kan halen of verruiming kan geven. 

‘De bevrijding’ biedt dit alles inclusief voor een jaar voor één bepaald bedrag waarmee jij jouw toewijding uitdrukt en de mijne bemachtigd.

Ik wil kennismaken

2. Bevrijdings-dagen

 • 21 oktober 2022:       Voelen, hoe doe je dat?
 • 24 november 2022:   Perfectionisme
 • 22 december 2022:   Macht
Ik meld me aan voor een losse bevrijdings-dag

3. Genootschap

Enkel toegang voor personen die deelnemen aan dit traject 'De Bevrijding'.

Ik wil kennismaken

Mijn visie: Positieve Desintegratie

Mijn visie heb ik gehaald uit de theorie van Positieve desintegratie maar nog meer door het (be)leven hiervan. Hierdoor zit ik vol met verhalen, inlevingsvermogen en levenswijsheid die jou inspireert en aanMOEDigd om in beweging te komen en jouw weg te bewandelen naar die persoonlijkheid. 

Dit kan alleen wanneer jij je niet meer comfortabel voelt in niveau 1 en door wilt groeien naar niveau 3,4 of 5. 

 

 1. Primaire integratie (Acceptatie); Zo is het leven nu eenmaal en daar moet je het beste van maken. 
 2. Eenlagige desintegratie (Confict); Maar ik voel dat er meer in het leven/mij zit. Maar hoe kom ik daar? En durf ik dat aan te gaan raken met alle consequenties van dien?
 3. Spontane meerlagige desintegratie (De bevrijding); Ben ik dit? Wauw, nooit geweten dat ik me zo kon voelen en uiten. Het leven begint weer te stromen en ik kijk uit naar wat het voor mij in petto heeft. 
 4. Georganiseerde meerlagige desintegratie (De verrijking); In plaats van te hard werken, schreeuwen of nadenken, voel ik dat het nu als vanzelf gaat en dat ik met weinig al heel veel waarde en impact breng.
 5. Secundaire integratie (De verwezenlijking); Als persoonlijkheid kan ik bijdragen aan een vrijere en mooiere wereld. Mijn missie in het leven blijkt groter dan mijn persoonlijke behoeften en tegelijkertijd wordt ik daar ook ruim en op onvoorziene wijze in voorzien.  

 

Het uitgangspunt is niveau 5. We stemmen steeds samen af wat hier voor nodig is en of je alweer klaar bent voor een volgende stap. 

Jouw rugzak staat klaar!

Tijdens deze reis gebruiken we tools en inzichten die noodzakelijk zijn om jouw dieperliggende persoonlijkheid te bereiken. Het resultaat is niet in woorden uit te drukken maar de weg ernaartoe maak ik zo praktisch mogelijk zodat jij ook gaat begrijpen hoe het werkt en zelfstandig jouw reis kunt voortzetten wanneer daar weer behoefte aan is.

 • Uitleg huidige zelfbeeld (Ego) en dieperliggend zelfverwezenlijking (Persoonlijkheid)
 • Kernwaardenschatkist (in 8 stappen naar jouw persoonlijkheid)
 • Energiemeter (van kracht naar macht)
 • Conflictmeter (Nooit meer angst voor conflicten)
 • Test naar de 5 overprikkelbaarheden (ontdek jouw eigenaardige eigenschatten)
 • Hoe krijg ik de regie over mijn emoties en wat hebben zij mij te zeggen
 • Bespreekbaar maken van gevoelige/ ongemakkelijke onderwerpen
 • Mijn persoonlijke verhalen en ervaringen in Positieve Desintegratie
 • Al filosoferend de hoogste waarheid/waarde ontdekken

En ook de koffie staat klaar.

Het lijkt me geweldig om jou te inspireren en te bevrijden naar grote hoogte maar zeker ook in de breedte. Te ontdekken wat er schuil gaat in jou en welke diepere en betekenisvolle missie jij draagt. Jij ook? Dan is er alle reden om nader kennis te maken. Online of tijdens een kopje koffie in Overloon of een andere locatie. Stuur mij een berichtje en we maken direct een afspraak.

CONTACT

Vertel alvast iets over jezelf en dan neem ik zsm contact met je op voor een aangename kennismaking.

Lieke van der Vorst
Persoonlijkheids-coach/-sparringpartner

0611356285 info@liekeraakt.nl